Konsultointi

IT-Konsultti vai IT-Rekrytointi

Merkittävin ero näiden kahden välillä on aika. IT-rekrytointi vie aikaa kun taas IT-konsultin saa nopeasti. Milloin on siis järkevää käyttää IT-rekrytointia ja milloin IT-konsulttia? Selepro tarjoaa yrityksille molemmat palvelut.

Kun osaamistarve on pitkäaikainen, on vastaus IT-rekrytointi. Silloin osaamisprofiilin määrittäminen vaatii monipuolista kartoitusta: mitä henkilön on osattava nyt, mitä yhden, entä viiden vuoden kuluttua? Millaisia johtamistaitoja hänellä on oltava, ja kuinka hän istuu yrityksen työkulttuuriin?

Jos haluat rekrytointikonsulttia auttamaan rekrytoinnin kartoituksessa niin ole yhteydessä.

Joskus IT-osaaja on saatava taloon muutaman päivän varoitusajalla. Silloin ratkaisu on käytännössä aina IT-konsultti. Kokenut IT-konsultti kykenee hyppäämään liikkuvaan junaan ja ottamaan haastavat kokonaisuudet hetkessä haltuun. IT-konsultti on senioriosaaja.

Jos tarvitset IT-konsulttia niin ole yhteydessä ja katsotaan yrityksesi tarpeita vastaavat ratkaisut.

It-konsultti

Tarvitset sitten uusia nettisivuja, vanhojen uudistusta tai sivustoosi liittyvien tarpeiden kartoitusta, on IT-konsultti käypä ratkaisu.

Toimintamallien kartoitus ja ketterien mallien käyttöönotto on myös osaavan IT-konsultin arsenaalissa. IT-konsulttia voi ja pitääkin hyödyntää mahdollisimman laaja-alaisesti.

Selepro - Toteutus

IT-rekrytointi

Rekrytointikonsultin palkkaaminen tulee ajankohtaiseksi kun yritys haluaa palkata ammattitaitoista henkilökuntaa yrityksen eri IT-toimintoja varten.

Rekrytointikonsultti auttaa yritystä tarpeiden kartoituksessa ja on osana rekrytointiprosessia.